JULSTÖK


För att addera en personlig och kreativ dimension till ditt julfirande, varför inte överväga att delta i vår Julstök-kurs, där du bland annat lär dig att tillverka din egen senap och konfektyr? Genom att dyka in i världen av handgjorda delikatesser kan du verkligen sätta din egen prägel på ditt julbord. Under kursen kommer du inte bara att lära dig autentiska och traditionella recept för dessa läckerheter, utan också utforska möjligheten att anpassa dem efter din egen smakprofil och kreativa vision.

Att skapa din egen senap och konfektyr ger dig chansen att experimentera med olika smakkombinationer och konsistenser, vilket kan resultera i en fantastisk variation av smaker som kompletterar din julmat på ett unikt sätt. Genom att förstå grunderna i tillverkningen av dessa delikatesser, från valet av ingredienser till tillagningsprocessen, kan du skapa produkter som är skräddarsydda för din egen gastronomiska glädje och för att imponera på dina gäster.

En sådan kurs kommer inte bara att utveckla dina kulinariska färdigheter, utan också berika din förståelse för julens kulinariska traditioner och betydelsen av handgjorda rätter. Genom att omfamna möjligheten att göra din egen senap och konfektyr, ger du en personlig och kärleksfull touch till ditt julbord, och du kan vara stolt över att presentera dina egna mästerverk som ett smakrikt komplement till de traditionella rätterna.

Det bjuds på Ceasarsallad till lunch. (Finns möjlighet att värma din mat om du vill ta med dig egen lunch.) 

Kl.10.00-16.00 

Pris 1.550kr Betalas vid anmälan och bokningen är bindande. 

Är ni en grupp på minst 4p max 15p som önskar en annan dag är ni välkomna att höra av er till TrädgårdsHemmet så anordnar vi ett datum som passar er.