PASTAKURS


För att fånga den genuina och oemotståndliga smaken av hemgjord pasta behöver du inte längre bara drömma om italienska trattorior - du kan lära dig konsten att skapa den själv, direkt från grunden. Vår noggrant utformade kurs tar dig med på en resa genom pastans värld, där vi steg för steg utforskar de olika pastatypernas unika karaktärer och lär dig använda olika ingredienser för att skapa en mängd olika smaker och texturer.

Genom att delta i vår pastakurs får du inte bara praktisk erfarenhet av att blanda, knåda och forma degen till perfektion, utan du kommer också att upptäcka hemligheterna bakom olika pastavarianter som tagliatelle, tortellini, och gnocchi. Vår erfarna instruktör kommer att vägleda dig genom tekniker och tips som har förts vidare genom generationer, och du kommer snart att bemästra konsten att skapa pastadelikatesser som smälter i munnen.

För att komplettera dina nyskapade pastaverk kommer kursen även att introducera dig till ett urval av autentiska pastarätter som förhöjer smakupplevelsen av dina kreationer. Du kommer att få lära dig hur man balanserar smaker och skapar harmoni.

Vår pastaframställningskurs är inte bara en kulinarisk upplevelse, det är en resa som fördjupar din förståelse för pasta som en konstform och som ger dig verktygen att imponera på dina vänner och familjemedlemmar med läcker, hemlagad pasta som bär din personliga touch.

Det bjuds på pasta till lunch såklart. (Finns möjlighet att värma din mat om du vill ta med dig egen lunch.) 

Kl.11.00-16.00 

Pris 1.550kr Betalas vid anmälan och bokningen är bindande. 

Är ni en grupp på minst 4p max 15p som önskar en annan dag är ni välkomna att höra av er till TrädgårdsHemmet så anordnar vi ett datum som passar er.