SYLTA - SAFTA -  SYRA


Ibland kan idéerna sina. Inspireras till nya med TrädgårdsHemmet! 

Odlar du själv eller har någon i din närhet som har tillgång till mycket grönsaker? Att ta hand om skörden kan utöka ditt skafferi förlänga hållbarheten 

Vi lär oss sylta, safta, syra, pickla och koka marmelader.  

Vi provar på att göra röror, salsor, örtsalter och örtte. 

Recept och tips från kocken och trädgårdsmästaren Anne-Christine Nyberg som drivit en självförsörjande gård i Hälsingland. 

Fika och lunch samt goodiebag ingår. 

Det bjuds på Ceasarsallad till lunch. (Finns möjlighet att värma din mat om du vill ta med dig egen lunch.) 

Kl.10.00-16.00 

Pris 1.550kr Betalas vid anmälan och bokningen är bindande. 

Är ni en grupp på minst 4p max 15p som önskar en annan dag är ni välkomna att höra av er till TrädgårdsHemmet så anordnar vi ett datum som passar er.